Clorts 3D008C Erkek Yürüyüş Ayakkabısı
YENİ

Clorts 3D008C Erkek Yürüyüş Ayakkabısı

139,00 TL
Kategori
Stok Kodu
3D008C
No
Fiyat
128,70 TL + KDV
Havale
136,22 TL (%2,00 havale indirimi)

 

VENT - SU GEÇİRMEZ KUMAŞ

Event su geçirmez kumaşlar doğrudan tahliye teknolojisini kullanarak terin dışarı çıkmasını sıradan su geçirmez/havadar kumaşlara nazaran iki kat daha hızlı sağlamaktadır. Event kumaşları ile iç kısımda kuru kalacak, daha az aşırı ısınacak, egzersiz sonrası daha az terleyecek ve ıslak veya kuru durumlarda daha çok konforlu olacaksınız

 
EVENT KUMAŞLARI: DOĞRUDAN TAHLİYE (DIRECT VENTING) TEKNOLOJİSİ

Event kumaşları kendine has özelliklerini özel ve patentli su geçirmez bir membrandan almaktadır. Milyonlarca gözeneğin mükemmel bileşimi tam etkinlikle nefes almaya olanak sağlar. Tek kolay adımda ter kumaştan dışarı çıkar. Bunu doğrudan tahliye (direct venting) olarak isimlendiriyoruz. Dehası basitliğinde gizlidir. Event kumaşı basit bir şekilde terin dışarı çıkmasını sağlar.

ÖNCÜLER: PU MEMBRAN TEKNOLOJİSİ

Bir çok yaygın su geçirmez/havadar teknolojiler tam olarak nefes almaz. Bunun yerine teri iki yavaş adımda Poliüretan katlar aracılığı ile difüzyon işlemi yoluyla hareket ettirirler. İlk olarak ter yoğunlaştırılır ve kumaşın içinde bulunan PU katlarına emilir. PU teri çekip muhafaza ettiği için kumaşın iç kısmı ıslanır. Ardından vücut sıcaklığı bu ıslaklığı kumaşın dışına doğru son olarak buharlaştığı yere itmeye başlar ki bu son derece etkisiz bir işlemdir.

DAYANIKLI SU GEÇİRMEZLİK KORUMASI

Event kumaşları dünyadaki tüm uç nokta hava koşullarının çoğunda sizin gibi insanların güvenini alan dayanıklı su geçirmezlik koruması sağlamaktadır.

LABORATUAR TEST SONUÇLARI

Event kumaşlarının olağan üstü derecede az ‘Su Buharı Rezistansı’ (RET) sağladığını belirtebiliriz ya da ‘Nem Buhar Geçişimi Oranları’ (MVTR)’in laboratuar testlerinde ne kadar yüksek olduğunu konuşabiliriz. Fakat laboratuarda mı koşarsınız? Buz tırmanışını bir iklim odasında mı yaparsınız? Alt sınıra alanda karar verilir. Dışarıda siyah beyaz bir dünya var: ya kurusunuzdur ya da ıslak. Ya kendi terinizde sırılsıklam olursunuz ya da olmazsınız. Bu kadar basittir. Event kumaşları terin dışarı çıkmasına izin verir.

EVENT RÜZGAR GEÇİRMEZ VE EVENT SU GEÇİRMEZ KUMAŞ

Tüm Event kumaşları sizi rüzgardan korur. Ve tüm Event kumaşları Doğrudan tahliye Teknolojisi yoluyla size tersiz konfor sağlar. Event su geçirmez kumaş ile yapılan giysiler, eldivenler ve ayakkabılar bir diğer seviye koruma eklerler. Patentli yüzey uygulamaları ve üretim metotları terin dışarı çıkmasını sağlayan bu milyonlarca gözeneği kapatmadan en yoğun yağışlarda bile suyu dışarıda tutar.

TERİN DIŞARI ÇIKMASINA İZİN VER

Aktivite seviyeniz veya hava durumu ne olursa olsun, Event kumaşı terin dışarı çıkmasını sağlayan tek su geçirmez kumaştır.

 
NEDEN TERLERİZ?

Terlemek doğal bir süreçtir. İnsan bedeninin doğal havalandırması dediğimiz işlemin bir bölümü diyebiliriz. Egzersiz yaptığımızda kaslarımız sıcaklık üretir. Bedenimiz homestatik veya sabit bir sıcaklıkta kalmalıdır bu yüzden kendini soğutacak bir yol bulmalıdır. Temel sıcaklığımızı terleyerek dengede tutarız. Terlemek önemli bir biçimde vücut sıcaklığımızı terlemeli serinleme yöntemi ile dengede tutar.

NE KADAR TERLERİZ?

Tüm insanlar terler. Çok fazla. Özellikle atletler. İnsanlar sadece yürüyerek saatte 0.25 ile 0.50 litre arasında ter üretirler. Yorucu bir aktivite süresince ise 1.5 litreye kadar ter üretirler. Tüm bu ter kıyafetinizden, eldiveninizden ve ayakkabınızdan çıkmak zorundadır.

Eğer ıslaksanız, perişansınız demektir. Eğer kuruysanız, konforlusunuz demektir. Event kumaşları sizi içeride kuru tutarak terinizin dışarı hemen buharlaşmasını sağlar.

NEDEN EVENT KUMAŞLARINA GEÇECEKSİNİZ?

Çünkü Event kumaşları terin buharlaşmasını genel su geçirmez/havadar kumaşlara nazaran iki kat daha hızlı gerçekleştirmektedir. Event kumaşları teri dışarı atar.

Ayakkabıda Event kumaşının faydaları:
  • Kuru ayaklar
  • Daha kuru çoraplar
  • Daha az aşırı ısınma
  • Daha az su toplama
  • Genişletilmiş kuru alan
  • %100 su geçirmez
 


Uneebtex su geçirmez membran.

Uneebtex membran kendine has özelliklerini özel ve patentli su geçirmez bir membrandan almaktadır. Milyonlarca gözeneğin mükemmel bileşimi tam etkinlikle nefes almaya olanak sağlar. Tek kolay adımda ter kumaştan dışarı çıkar. Uneebtex membran basit bir şekilde terin dışarı çıkmasını sağlar.

 

 

Tanım: Siyah renkli, suya dayanıklı deriden yapılmışdır.Texelle dokuma astarlıdır.Antistatik

Darbe emici ve Kaymaz Taban özelliğindedir.

Ekler : Körük biçiminde yapılmış dil ve dolgulu rahat ayak bilek bölgesi.

Önerilen Kullanımlar: Mühendislik İşleri,Tamir Bakım İşleri,Depolama alanları,İnşaat,Montaj


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Clorts 3D008C Erkek Yürüyüş Ayakkabısı Teknik Tekstil Uygulamaları 3D008C Clorts 3D008C Erkek Yürüyüş Ayakkabısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.