Gıda Taşıma Çantası 45'lik

70,20 TL
Stok Kodu
T30345
Fiyat
65,00 TL + KDV
Havale
68,80 TL (%2,00 havale indirimi)

Genel Bilgiler

T303 modelimiz adından da anlaşılacağı gibi gerçek pizzacılar için vazgeçilmez bir üründür, Müşteriye sunum şeklini ve kurumsallığın en güzel göstergesidir. Pizza çantası olarak tanınan bu modelimizin içinde sadece pizza değil, farklı kutularda taşınan hamur işlerini veya yemekleri de taşıyabilir ve müşteri memnuniyetinizi iki ye katlayabilirisiniz.


Teknik Özellikler

* Yandan kapaklı olup , kapanması amaçlı cırt kullanılmıştır.

* Kapak kısmının yan taraflarında , kapağın tam kapanmasını ve ürünün işlevini sağlaması amaçlı cırt bant kullanılmıştır.

* Çantanın üst kısmında çeşitli tahsilat cihazlarının (post, multinet, sodexo vbg.) taşınması amaçlı özel taşıyıcı cep mevcuttur.

* Çantanın üst kısmından çıkan mevcut taşıma sapları çantanın içindeki ürünün zarar görmeden taşınmasını sağlar.

* Çantanın alt tarafında bulunan elcik sayesinde, çantanın içerisine ürünlerin rahat yerleştirilmesi ve teslim esnasında yine ürünlerin kolay çıkartılabilmesi ve rahat teslimi, esas alınmıştır.

* Sipariş adreslerinin ve notların muhafaza edilebileceği şeffaf cep gözükmesi amaçlı ön yüzeye konulmuştur.

* Çantanın ön tarafında yer alan kapaklı cep sayesinde tanıtıcı magnet ve benzeri firma tanıtım materyalleri veya özel ambalajlı soslar taşınabilir.

* Bir adet solda , bir adet sağda ve bir adet arkada olmak üzere toplam üç adet ( buharın çıkabilmesi amaçlı ) hava deliği mevcuttur.

* Renk seçenekleri mevcuttur.

* Baskı yapılabilir.

450 x 450 x 200 mm

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gıda Taşıma Çantası 45'lik Teknik Tekstil Uygulamaları T30345
Gıda Taşıma Çantası 45'lik

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.