Gıda Taşıma Çantası T101

64,80 TL
Stok Kodu
T101
Fiyat
60,00 TL + KDV
Havale
63,50 TL (%2,00 havale indirimi)

Genel Bilgiler

T 101 PAKET ÇANTA modelimiz paket servis kullanımlarında, genellikle hamur işi olmayan içerikteki ürün satıcılarının tercih ettiği özelliklere sahiptir. Bu duruma en büyük fermuarla kapanan gövde kapağı ve hava deliklerinin olmayışıdır. Bu durum, taşınması gereken ürünler içinde olumlu bir sonuç verir.
T 101 modelinde yiyeceklerin sabitlenmesi amaçlı, içerisinde ayarlanabilir sıkıştırıcı amaçlı cırt bant kullanılmıştır.

Teknik Özellikler

* Üstten kapaklı ve şapka dizaynlı ve gövdeye tutunması için dizayn edilmiş cırtlı yapısı ile pratik sorunsuz ve kolay kullanım imkanı.

* Seyyar olarak çıkartılıp takılabilen, çantanın iç alanını kaplayan alt ve üste çift sıra olarak döşenmiş cırtlara tutturulabilen üzeri kumaş kaplı duvarlar çıkma yanaklar ile tutturularak, kullanımda çanta içinde oluşturduğu gözler ile farklı ürünlerin dağılmadan ve birbirine etkisi olmadan taşınması sağlamaktadır.

* İç kısmında yer alan (4 duvarda birden) duvarlara dikilmiş mevcut iki sıra kolon lastikleri sayesinde farklı amaçlı ürünleri sıkıştırarak taşıma imkanı.

* Yanlardan çıkan taşıma sapları sayesinde elde de kolay taşıma imkanı.

* Sipariş adres kâğıtlarının ve ilgili notların ıslanmadan ve gözükür olarak muhafaza edilebileceği şeffaf cep üst yüzeye konulmuştur.

* Şık ve modern özel olarak tasarlanmış dizayn.

* Renk seçenekleri mevcuttur.

* Baskı yapılabilir.


selam
bu ürünün ölçüsü kaç kaç. olanlarında ölçüleri içten içemi dıştan dışamı hiç biri yazmıyor. tanıdığım site yapan arkadaşlarım var. allah rızası için yönlendirebilirim.
ali hamza | 19/02/2014
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gıda Taşıma Çantası T101 Teknik Tekstil Uygulamaları T101
Gıda Taşıma Çantası T101

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.