Gıda Taşıma Çantası T202

59,40 TL
Stok Kodu
T202
Fiyat
55,00 TL + KDV
Havale
58,21 TL (%2,00 havale indirimi)

Genel Bilgiler

T 202 PAKET ÇANTA modeli abisi T 101 modeline göre daha ufak ölçülere sahip, lakin aynı özelliklerdeki yapısı sayesinde pratik kullanım imkanı vermektedir. Ölçüleri sayesinde piyasada mevcut paket servis kaplarına uygun ölçüleri tekli ve çoklu servislerde önemli bir kullanım özelliği sergiler.

Teknik Özellikler

* Üstten kapaklı ve şapka dizaynlı ve gövdeye tutunması için dizayn edilmiş cırtlı yapısı ile pratik sorunsuz ve kolay kullanım imkanı.

* Seyyar olarak çıkartılıp takılabilen, çantanın iç alanını kaplayan alt ve üste çift sıra olarak döşenmiş cırtlara tutturulabilen üzeri kumaş kaplı duvarlar çıkma yanaklar ile tutturularak, kullanımda çanta içinde oluşturduğu gözler ile farklı ürünlerin dağılmadan ve birbirine etkisi olmadan taşınması sağlamaktadır.

* İç kısmında yer alan (4 duvarda birden) duvarlara dikilmiş mevcut iki sıra kolon lastikleri sayesinde farklı amaçlı ürünleri sıkıştırarak taşıma imkanı.

* Yanlardan çıkan taşıma sapları sayesinde elde de kolay taşıma imkanı.

* Sipariş adres kâğıtlarının ve ilgili notların ıslanmadan ve gözükür olarak muhafaza edilebileceği şeffaf cep üst yüzeye konulmuştur.

* Şık ve modern özel olarak tasarlanmış dizayn.

* Renk seçenekleri mevcuttur.

* Baskı yapılabilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Gıda Taşıma Çantası T202 Teknik Tekstil Uygulamaları T202
Gıda Taşıma Çantası T202

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.