NEW ELECTRICAL elekrikçi ayakkabısı
YENİ

NEW ELECTRICAL elekrikçi ayakkabısı

2.903,95 TL
Stok Kodu
cofnewelec
Fiyat
77,33 EUR + KDV
Havale
2.845,87 TL (%2,00 havale indirimi)
18.000 VOLT Elektrikçi Ayakkabısı
  •  Yarma deriden mamul, su tutmaz nefes alabilen, siyah renkli, şok darbe emici özelliğinde, kaymaya dirençli, metalik özelliği olmayan APT malzemeden orta tabanlığı olan bir bottur.
  • İç ve dış taban elektriğe karşı yüksek dirençlidir. Ayakkabının tamamı metal parça kullanılmadan tasarlanmıştırki; Körüklü dil, Yastıklı bileklik. METATARSAL uygulamalı, değiştirilebilen,PU dan mamul iç tabanlık, PU/NİTRİLE malzemeden mamul +300 C ye (1 dakika temas) dayanıkllı, OFF-ROAD tabanlı ayakkabı bu tasarımın ürünüdür.
  • Önerilen Kullanım Alanları Elektriğe çok iyi direnç gösteren bu botu, kullanılması zorunlu olan diğer malzemelerin yanında ikincil bir iş güvenliği malzemesi olarak kullanmak imkanı vardır. Elektrik ile yapılan hertürlü işlemde, ve diğer aktivasyonlarda, kaza sonucu kablolarda yada başka bir şekilde kaynaklanan hertürlü lezyon riskini en aza indirir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
NEW ELECTRICAL elekrikçi ayakkabısı Teknik Tekstil Uygulamaları cofnewelec
NEW ELECTRICAL elekrikçi ayakkabısı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.